Sanyci's Nokia s60 freeware collection

Sanyci Nokia s60 freeware gyűjteménye

Home

Kezdőlap

series60 freeware

ingyenes alkalmazások

s60 3rd freeware

ingyenes alkalmazások

s60 Tips & tricks

s60 Tippek és trükkök

Hardware...

A vasak...

Write Me!

Írj nekem!

 

The s60 (formerly series 60) is currently amongst the world's leading smartphone platforms that uses Symbian OS. The s60 3rd version pushed the platform to the next level.

Nokia calls the s60 3rd gadgets multimedia computers instead of smartphones. Unfortunately that software written for s60 1st (s60v1) or 2nd (s60v2) edition is not compatible with s60 3rd (s60v3) edition. That is why I opened a new section for s60 3rd applications.

A Nokia s60 platformja az egyik, ha nem a legjobban elterjedt Symbian operációs rendszerre épülő okostelefon platform, mely az s60 3rd verzió megjelenésével újabb mérföldkőhöz érkezett.

Az s60 3rd készülékeket a Nokia már nem is okostelefonként, hanem multimédia-számítógépként aposztrofálja. Sajnos azonban az s60 3rd az alkalmazások újrafordítását igényli, így indokoltnak tartom külön rovatban foglalkozni a rá írt alkalmazásokkal.

 

Nokia support

Nokia támogatás

System and Add-ons

Rendszer programok

Office and Productivity

Iroda és munka

Communication and Internet

Kommunikáció és Internet

Multimedia an Imaging

Médialejátszók és képkezelők

Games and Fun

Játékok és szórakozás

Locations of visitors to this page

 

 

Utoljára frissítve:
2007. szeptember 01. szombat 22:24
 

 

 

Bemused (S60)

Bemused is a system which allows you to control your PCs music collection from your phone, using Bluetooth.

A skin-ezhető program segítségével Bluetooth-on keresztül vezérelheted a PC-den lévő alkalmazásaidat, többek közt alkalmas a Winamp, a Windows MediaPlayer vagy a PowerPoint teljes körű vezérlésére is, de sajnos a Nokia E61-esek 320x240-es felbontású képernyőjén helytelenül jelennek meg a skinek, de csak újra kell írni őket és működni fognak.
A bemused.sourceforge.net oldalról akár a forráskódokat is letöltheted...

***

Ogg Vorbis Player for Symbian OS phones

OggPlay is an audio player for smartphones. The MMF version detects and plays all audio formats too which originally supported in the phone (MP3, AAC, MP4,M4A).
Don't forget to install the skin that has the same screen resolution as your phone.

Azt hiszem az alkalmazás neve magáért beszél, de sajnos még csak béta fázisban érhető el...
És ne felejtsd el telepíteni a telefonod felbontásának megfelelő skint, különben le fog fagyni a progi!!!
Az MMF verzió egyébként minden egyéb formátumot is le tud játszani az .ogg mellett, már ha a telefon rendelkezik a megfelelő kodekkel. Igazi különlegesség, hogy adhatunk egy kis extra hangerőt is a zenénknek...

***

Chords for S60 Smartphones

Chords for S60 is just a simple application for displaying guitar chords. Just select a note, a key and a position on the fret board and Chords for S60 shows you where to put your fingers.

Gitár akkord lefogás mutató progi s60 3rd telefonokra...

***

Metronom

A simple metronom - pretty useful for those who play music. Also plays a 440Hz tone for tuning.

Ez egy egyszerű metronóm, minden Java-képes telefonra...

***

S60SpotOn

The software disables the time out for the device's screen backlight. This means you can use the device as a torch or for illumination without having to continually press a key. This is also useful for applications where you need to see the screen, but without not using the keys (e.g. a Desk Clock). The software also enables you to control the Flash LED on phones that has this feature.

A még béta állapotban lévő S60SpotOn alkalmazással rábírhatjuk telefonunkat, hogy sose kapcsolja ki a kijelző háttérvilágítását és vakut helyettesítő LED-et is ki-be kapcsolhatjuk a segítségével...

***

Still Image Editor

The Nokia Nseries phones have a very useful built-in image editor. Now you can install it on your Eseries phone too. The application has no icon, it makes only a new  'Edit' option in the menu of the Gallery. You can find the application on the Nokia 3250 support page.

A Nokia 3250 support oldalán található ez az alkalmazás, ami a Galéria menübe épül be, és funkcióját tekintve gyakorlatilag megegyezik a Nokia N-series telefonjaiban debütált kép-szerkesztő alkalmazással...

***

Nokia Podcasting

The Nokia Podcasting application allows you to find, subscribe to and download podcasts over the air with your s60 smartphone. After downloading a podcast, you can listen to or watch it whenever you want.

Bár a Nokia az N91 support oldalán tette közzé podcast menedzselő szoftverének beta verzióját, az minden s60 3rd telefonon fut. Eggyel több ok, hogy otthon hagy az iPod-od!!! ;)

***

Internet Radio for S60

The S60 Internet Radio reference application is a fully working example of an audio application developed for the S60 platform. The application supports SHOUTcast streaming audio playback. Currently, MP3 and AAC+ streams are supported. The application also supports local playback of audio files in the following formats: MP3, AAC, eAAC+, MP4, M4A, WMA, 3GPP, AMR, and WAV. Note that some formats may not be supported on some S60 products. It depends on the codecs that are available on specific phone models.

Az opensource.nokia.com alkalmazásai között találtam ezt a kis internet-rádió alkalmazást, ami akár WLAN-on keresztül is működik, ráadásul képes a telefonon tárolt fájlok lejátszására is. Sőt, egyes telefonokon kezeli a wma formátumot is...

***

DivX Mobile

DivX player for your mobile phone.
(This is an xhtml page! It might not appears in your PC browser, so visit it from your phone!)

DivX lejátszó a mobilodra.
(A link egy xhtml oldalra veze, amit nem biztos, hogy meg tud jeleníteni a PC-d böngészője! A telefonod böngészője azonban helyesen fogja megjeleníteni!)

***

MSI BluePlayer

Stereo Bluetooth mp3 player for your (A2DP-less) mobile phone.
(It works only with i.Tech stereo Bluetooth headphones!)

Sztereo Bluetooth mp3 lejátszó (A2DP profilt nélkülöző) okostelefonokra.
(Csak i.Tech sztereo Bluetooth fejhallgatókkal működik!)