Sanyci's Nokia s60 freeware collection

Sanyci Nokia s60 freeware gyűjteménye

Home

Kezdőlap

series60 freeware

ingyenes alkalmazások

s60 3rd freeware

ingyenes alkalmazások

s60 Tips & tricks

s60 Tippek és trükkök

Hardware...

A vasak...

Write Me!

Írj nekem!

 

The s60 (formerly series 60) is currently amongst the world's leading smartphone platforms that uses Symbian OS. The s60 3rd version pushed the platform to the next level.

Nokia calls the s60 3rd gadgets multimedia computers instead of smartphones. Unfortunately that software written for s60 1st (s60v1) or 2nd (s60v2) edition is not compatible with s60 3rd (s60v3) edition. That is why I opened a new section for s60 3rd applications.

A Nokia s60 platformja az egyik, ha nem a legjobban elterjedt Symbian operációs rendszerre épülő okostelefon platform, mely az s60 3rd verzió megjelenésével újabb mérföldkőhöz érkezett.

Az s60 3rd készülékeket a Nokia már nem is okostelefonként, hanem multimédia-számítógépként aposztrofálja. Sajnos azonban az s60 3rd az alkalmazások újrafordítását igényli, így indokoltnak tartom külön rovatban foglalkozni a rá írt alkalmazásokkal.

 

Nokia support

Nokia támogatás

System and Add-ons

Rendszer programok

Office and Productivity

Iroda és munka

Communication and Internet

Kommunikáció és Internet

Multimedia and Imaging

Médialejátszók és képkezelők

Games and Fun

Játékok és szórakozás

Locations of visitors to this page

 

 

Utoljára frissítve:
2007. szeptember 01. szombat 22:24
 

 

 

QReader (S60)

QReader allows you to read .txt, .pdb, .prc és .tcr files (electronic books - eBooks) on s60 SmartPhones.

Ez egy .txt, .pdb, .prc és .tcr formátumú dokumentumok és elektronikus könyvek olvasására szolgála nagymértékben testre-szabható program. Az alkalmazás ún. donationware, tehát némi önkéntes hozzájárulás fejében ingyenesen tölthetjük le a www.qreader.com oldalról a legújabb frissítéseket...

***

MobiPocket Reader

I think it's simply the best eBook reader for s60 3rd.

Szerintem olvashatóság és kezelés szempontjából a MobiPocket Reader az egyik legjobb e-book olvasó program, amit feltehetsz a telefonodra...

***

Stopwatch

It's a simple, but very useful Java stopwatch for mobile devices.

Ez egy egyszerű java-stopper, de azért egész jól használható...

***

Odysseus

Odysseus is a Java application for mobile devices that manages check lists (for example for shopping).

Ennek a java alkalmazásnak a segítségével különböző ellenőrző-listákat készíthetünk, pl. bevásárláshoz...

***

SkriDict

More than 10 Java dictionaries for Hungarians, and foreigner travelers in Hungary.

Jelenleg több, mint 10 különböző verziójú, java alapú programot tölthetsz le a magyar fejlesztésű szabadon felhasználható SkriDict-szótárakból... Egyszerű, de hasznos kis alkalmazások, nem csak okostelefonokra!!!

***

Contacts Transfer

With the Contacts Transfer application you can copy the entire contents of the contacts database includig thumbnail images and caller groups from one phone to another via bluetooth, infra-red or a on memory card.

Ezzel a kis alkalmazással biztonsági másolatot készíthetsz a névjegyeidről, illetve át is viheted őket a különböző s60-as telefonjaid között...

***

Google Maps

Take the power of Google Maps with you on your mobile phone.

Google Maps a mobilodon! Félelmetesen jó minőségű térképek, ráadásul az asztali verzióhoz hasonlóan válthatsz a térkép alapú és a műholdas térképek között...

***

Map24 Mobile

Map24 Mobile is a powerful on-line map and navigation solution for Java enabled phones.

A Google Maps urán egy újabb ingyenes on-line térkép a mobilodon!
A szoftver használatához és letöltéséhez regisztráció szükséges!!! Cserébe viszont képes on-line módon frissíteni nem csak az adatbázisát, hanem magát a szoftvert, és a szolgáltatás webes felületén korábban eszközölt beállításokat is.
Bár az adatbázisok és a térképek még nem valami részletesek, de akár útvonaltervezésre is képes!!!

***

Satellite

Java MIDlet Satellite is created for allowing user of a mobile device to view current weather situation through satellite image adapted for device's display.

Ezzel a kis java alkalmazással bármikor megjeleníthetjük az EUMETSAT műhold legfrissebb animált képeit, a program a frissítéshez GPRS/3G kapcsolatot használ...

***

Mobile Weather for S60 Smartphones

Mobile Weather is a weather forecast client application for S60 smartphones that shows the current weather situation of hundreds of cities all around the world.

A Yahoo szolgáltatásain alapuló időjárás előrejelző program...

***

Calcium

Calcium is a fast, easy to use calculator for your S60 phone

Ez egy számológép alkalmazás, az előretelepítettnél egyszerűbb és szerintem szebb kezelő-felülettel...

***

WidSets

WidSets allows to use MacOSX-like self configurable widgets for your Java enabled phone.

A MacOSX, és az Opera böngésző után már mobilunk műszerfalára is rakhatunk widget-eket. Sőt, mi magunk is készíthetünk saját kisalkalmazásokat, és akár meg is oszthatjuk a többiekkel. Az egészben az a legjobb, hogy webes felületről lehet konfigurálni a műszerfalunkat, ami sokkal kényelmesebb, mint a mobilunk képernyőjén matatni....

***

Métro

Métro is your free guide on PDA Smartphone to public transport systems worldwide.
(More than 350 cities covered now)

Már s60 3rd telefonunkra is elérhető a világ jelenleg több száz városának tömegközlekedési adatbázisát tartalmazó a program, illetve a hozzá letölthető bővítések. Bár tapasztalataim szerint a korábbi verzió Magyarországon nem volt mindig pontos és néha kicsit fura útvonalakat, vagy átszállásokat ad meg, de ha nem teljesen ismeretlen városban járunk, azért tud segíteni...
A teljes városadatbázis letöltéséhez kattints
ide!

Ha nem akarod telepíteni a programot, csak kipróbálnád az adatbázist, akkor látogass el erre az oldalra, mert itt bármilyen WAP. WEB, illetve i-mode képes telefonnal kipróbálhatod a navigálást....

***

MGMaps

Mobile GMaps is a FREE application that displays Google Maps, Yahoo! Maps, Windows Live Local (MSN Virtual Earth) and Ask.com Maps and satellite imagery on Java J2ME-enabled mobile phones, PDAs and other devices. MGMaps can be connected to a GPS receiver over Bluetooth or use internal GPS features on some phones in order to automatically display your current position on the map.

Az MGMaps a Google Map, a Yahoo! Maps, az MSN Virtual Earth and Ask.com térképszolgáltatásai segítségével képes on-line térképek, illetve műholdképek/légifotók megjelenítésére, és hasznosítani tudja a beépített, vagy külső (pl. bluetooth-os) GPS vevők jeleit is, sőt,  Google Earth KML fájlainak megjelenítésére is képes.

 

***

Dictionary 2.0

Dictionary 2.0 is a Websters English Dictionary from the author of the very first freeware application (SExplorer) for the s60 3rd edition.

Websters angol-angol értelmező szótár...

***

Olive Tree BibleReader™

Olive Tree is a BibleReader™ for Palm OS, Pocket PC, Smartphone and other devices. You can find (English and non-English) bibles and e-books for the software here.

Biblia olvasó program okostelefonokra, és kéziszámítógépekre. A programhoz bibliákat (többek közt a Károlyi-féle magyar nyelvű bibliát is) és e-könyveket az alábbi oldalról tudsz letölteni.

***

cCalc

cCalc is a 'simple' calculator for s60 3rd Smartphones. The application provides more functionality than the built-in one. It has a  programmable converter function and supports trigonometric functions and logical operations too.

Ez az alkalmazás egy egyszerűen használható, ám nagyon is funkcionális számológép program. Talán az egyik leghasznosabb funkciója, hogy személyre szabható függvényeket és konvertereket is kínál egy külön funkciógomb lenyomásával.

***

cCalc cPro

cCalc cPro is the 'professional' version of the cCalc for the Nokia E61/E62 phones. The only real change is the extended keyboard layout for the qwerty keyboard.

A cCalc pro a cCalc "professzionális" verziója a Nokia E61/E62 telefonok számára. A program gyakorlatilag egyetlen változása a telefonok qwerty billentyűzetének kiaknázására készített felhasználói felület.